Servicii

Servicii oferite de Societatea Civila de Avocatura " Bese Zeno Sorin " si Asociatii

Societatea noastra de avocat ofera servicii de inalta calitate si profesionalism acoperind o larga arie a dreptului

- oferim  consultatie si redactam cereri cu caracter juridic
- reprezentare si asistenta juridica in Judetul Constanta , iar acolo unde este cazul si in restul tarii
- conform legii avocatilor 51/1995 avocatii pot atesta identitatea partilor , a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare
- infiintari de SRL , PFA ,ONG , SA , precum si oricea alta activitate ce tine de Registru Comertului din Constanta
- redactam in interesul clientului nostru , notificari , adrese catre institutiile statului dar si catre alte persoane ( fizice sau juridice ) , obtinerea de autorizatii , memorii , petitii , etc .

Consultatiile juridice pot fi acordate la cerere in scris sau verbal in diferite domenii de interes . Recomandam prezenta unui avocat in anumite imprejuari , pentru a avea o perspectiva reala , juridica asupra activitatii dumneavoastra :  

 - redactarea si/sau furnizarea, folosind orice mijloace, dupa caz, a opiniilor juridice si informatiilor cu privire la problematica solicitata a fi analizata;
- elaborarea de opinii legale atat in limba romana cat si in engleza sau italiana .
- elaborarea de acte juridice precum contracte, conventii, statute etc.
- asistarea la negocieri
- orice alte consultatii in domeniul juridic.
- actele juridice vor fi redactate si atestate de catre  avocatii nostri din Constanta prin semnarea in fata unui avocat si vor purta o incheiere, o rezolutie, o stampila sau un alt mijloc verificabil de atestare a identitatii partilor semnatare, a consimtamantului si a datei actului respectiv. Darea de data certa inscrisurilor se realizeaza prin indicarea datei (anul, luna, ziua) si ora, daca se solicita, precum si starea in care se afla inscrisul. Inscrisul pentru care se solicita atestarea se intocmeste in numarul de exemplare cerut de client.

Societatea noastra de avocati ofera consultatii , redacteaza cerericu caracter juridic, asistare si reprezentare juridica,  in urmatoarele domenii:

Avocat Drept Civil in Constanta:

 - revendicari imobiliare, pretentii, actiuni posesorii, actiuni in evacuare , granituire, obligatii de a face, succesiuni si partaje, iesire din indiviziune, cadastru, intabulare, recuperari debite, contracte vanzare-cumpare, donatii, schimb, inchiriere, comodat, gaj, imprumut,etc.,
 - in cadrul procedurii de executare silita: contestatii la executari silite, investiri cu formula executorie, asistenta si reprezentare juridica in cadrul procedurilor de executare silita in fata executorilor judecatoresti si a instantei de judecata.

Avocat Drept Penal in Constanta:

- asistare si reprezentare  in fata organelor de politie sau procuratura ( in timpul urmariirii sau actiunii penale )precum si in instantele judecatoresti la toate nivelele jurisdictionale (fond, apel, recurs), redactare sesizari si plangeri penale.
- asistenta reprezentare a persoanelor vatamate in urma unor infractiuni in fata politie , parchetelor , judecatoriilor , societatilor de asigurare . Dobandirea de drepturi banesti pentru persoanele vatamate in urma unor accidente de circulatie sau in legatura cu munca lor .

Avocat Dreptul Familiei in Constanta:

- divort atat prin acord cat si din culpa , partaj bunuri comune ale sotilor dobandite in timpul casatoriei, adoptie, custodie minori, program vizita minori, tagada/stabilire paternitate, stabilirea sau modificarea pensie alimentara.

Avocat Drept Comercial in Constanta:

- asistenta juridica prmanenta societatilor comerciale
- infiintari de societati comerciale, PFA , SA, ONG, obtinerea de avize de functionare, concepere si redactare hotarari AGA, act constitutiv, acte aditionale de modificare, cesiuni/vanzari de actiuni si parti sociale, majorare/micsorare capital social, deschidere puncte de lucru sucursale , filiale , reprezentante ; - - recuperari de creante, somatii de plata , notificari , asistenta la negocieri in vederea incheierii contractelor comerciale , intocmire, redactare si atestare de contracte comerciale, tranzactii comerciale, arbitraj, litigii referitoare la incalcarea obligatiilor contractuale, rezilierea contractelor , intocmirea de contracte comerciale , reprezentare in fata instantelor de judecata de drept comun si de arbitrare.

Avocat Dreptul Muncii in Constanta:

- intocmirea procedurii de concediere , litiigii izvorate din raporturi de munca: obligarea angajatorului la restituirea sumelor de bani retinute din salariu, ore suplimentare , concediere ilegala  , restituiri de sume incasate necuvenit , contestatii impotriva deciziei de aplicare a sanctiunii disciplinare, litigii in legatura cu atragerea raspunderii salariatului de catre angajator pentru incalcarea clauzelor contractului de munca si a clauzei de confidentialitate.